Informační centrum pro mládež mladým lidem a pracovníkům s mládeží zdarma poskytuje informační a poradenské služby z oblastí týkajících se mladých lidí (vzdělávání, práce, cestování, volný čas, sociálně patologické jevy, občan a společnost, mládež a EU)

Safari v ZOO Dvůr Králové

Až do konce září můžete v ZOO Dvůr Králové nad Labem zažít projížďku po Africkém safari. Čeká vás autentický zážitek z jízdy africkou divočinou, se skupinami zeber a antilop volně pobíhajících kousek od vás. Zvířata si prohlédnete z patrového safaribusu. Odborný výklad vám poskytnou vyškolení řidiči.

Africké safari:
Jedna jízda trvá 20 minut. Jízda safaribusem je zahrnuta v ceně vstupného do zoo. Můžete se svézt i opakovaně.

Večerní safari:
Atmosféra afrického letního večera při západu slunce. Nevšední zážitky a vtipné historky zaručeny. Jízda trvá 50 minut. Na Večerní safari je nutné si koupit zvláštní jízdenku. Jízdenku lze použít pro vstup do zoo od 19 hodin. Safaribusy odjíždějí v pravidelných intervalech od 19.30 do 21.30 hodin.

Offroad safari:
Jízda terénním safarivozem pro jednotlivce i skupiny v doprovodu zkušeného průvodce přímo mezi volnými zvířaty se stylovou africkou večeří na závěr. Jízda trvá přibližně 50 minut. První jízda již v 18.00. Zážitek můžete koupit v eshopu zoo.

Zdroj: www.zoodvurkralove.cz
ICM je spolufinancováno sdružením YMCA, Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy, Královéhradeckým krajem a Městem Hradec Králové

YMCA, MŠMT, Královéhradecký kraj, Město Hradec Králové

YMCA v ČR je držitelem titulu „NNO uznaná MŠMT pro práci s dětmi a mládeží“