Informační centrum pro mládež mladým lidem a pracovníkům s mládeží zdarma poskytuje informační a poradenské služby z oblastí týkajících se mladých lidí (vzdělávání, práce, cestování, volný čas, sociálně patologické jevy, občan a společnost, mládež a EU)

Let It Roll

Třetí ročník Let It Roll open air festivalu nabízí nabušený program. Hudební program festivalu se zaměřuje na žánr drum & bass.

Let It Roll open air festival se odehraje o víkendu 23. - 24. července 2010 v prostoru Pískovny Oplatil ve Starých Ždánicích u Pardubic.

Návštěvníci si budou moci užít dvě hlavní scény, na nichž vystoupí desítky kvalitních DJs, mezi nimi reprezentanti britského vydavatelství Hospital, High Contrast a London Elektricity, v současnosti nejprogresivnější Sub Focus, brazilský "národní hrdina", DJ Marky a nebo také dvojice Matrix & Futurebound, která patří mezi přední remixéry popových hvězd jakými jsou Justin Timberlake, Snap! nebo Moby.
Lokace je bezprostřední blízkost pláže rybníku Oplatil s možností výletů do přírody v blízkém okolí.

Aby areál nebyl předimenzován, stanovili organizátoři limit prodaných vstupenek. Vzhledem k rostoucím předprodejům je pravděpodobné, že počet návštěvníků brzy dosáhne této hranice, festival bude vyprodán a vstupenky na místě tudíž nebudou.

Bližší informace naleznete na http://www.letitroll.cz/

Zdroj: www.okolohradce.cz
ICM je spolufinancováno sdružením YMCA, Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy, Královéhradeckým krajem a Městem Hradec Králové

YMCA, MŠMT, Královéhradecký kraj, Město Hradec Králové

YMCA v ČR je držitelem titulu „NNO uznaná MŠMT pro práci s dětmi a mládeží“