Informační centrum pro mládež mladým lidem a pracovníkům s mládeží zdarma poskytuje informační a poradenské služby z oblastí týkajících se mladých lidí (vzdělávání, práce, cestování, volný čas, sociálně patologické jevy, občan a společnost, mládež a EU)

Kraj ocení dobrovolníky pracující s dětmi a mládeží

Již potřetí bude Královéhradecký kraj udělovat Zlatou korunu. Oceňováním dobrovolníků pracujících s dětmi a mládeží naplňuje jednu ze svých dlouhodobých priorit, kterou je podpora volnočasových aktivit dětí a mládeže. Organizace mohou své pracovníky navrhovat na ocenění do 15. 2. prostřednictvím nominačních formuláře, který je umístěn na webových stránkách kraje spolu se všemi podrobnostmi.

Navržení dobrovolníci se musí věnovat práci s dětmi a mládeží nejméně po dobu tří let a působit v neziskové organizaci či školském zařízení se sídlem v Královéhradeckém kraji. Zároveň nesmí být držitelem tohoto ocenění z posledních tří let. Dobrovolník musí být starší 18 let.

Všechny návrhy bude hodnotit odborná komise a její výběr následně potvrdí krajská rada. V jednom roce může být oceněno až 15 dobrovolníků, kteří si svou Zlatou korunu převezmou na slavnostním vyhlášení.

Více informací: http://www.kr-kralovehradecky.cz/cz/kraj-volene-organy/tiskove-centrum/aktuality1/kraj-oceni-dobrovolniky-pracujici-s-detmi-a-mladezi-97685/

Zdroj: Královéhradecký kraj
ICM je spolufinancováno sdružením YMCA, Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy, Královéhradeckým krajem a Městem Hradec Králové

YMCA, MŠMT, Královéhradecký kraj, Město Hradec Králové

YMCA v ČR je držitelem titulu „NNO uznaná MŠMT pro práci s dětmi a mládeží“