Informační centrum pro mládež mladým lidem a pracovníkům s mládeží zdarma poskytuje informační a poradenské služby z oblastí týkajících se mladých lidí (vzdělávání, práce, cestování, volný čas, sociálně patologické jevy, občan a společnost, mládež a EU)

"Zaměstnaný absolvent" odstartoval – zájemci se mohou hlásit

Projekt nazvaný Zaměstnaný absolvent si klade za cíl zvýšení zaměstnatelnosti absolventů středních a vyšších odborných škol v Královéhradeckém kraji prostřednictvím odborných praxí. Ty budou během léta probíhat ve vybraných firmách, které se do projektu zapojí a nabídnou tak absolventům škol možnost seznámit se s výrobním prostředím a řadou dalších možností budoucího uplatnění. Praxím budou předcházet poradenské aktivity zajišťované Úřadem práce, který je partnerem projektu.

Zájemci z řad budoucích absolventů, ale i firmy, které mají zájem se zapojit, se mohou registrovat zde: http://www.cirihk.cz/zamestnany-absolvent.html

Na odkazu lze nalézt i další podrobnější informace k celému projektu. Ten je jednou z mnoha dlouhodobých strategických aktivit v rámci Paktu zaměstnanosti Královéhradeckého kraje a byl podpořen dotací z Operačního programu Zaměstnanost.

Zdroj: Královéhradecký kraj
ICM je spolufinancováno sdružením YMCA, Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy, Královéhradeckým krajem a Městem Hradec Králové

YMCA, MŠMT, Královéhradecký kraj, Město Hradec Králové

YMCA v ČR je držitelem titulu „NNO uznaná MŠMT pro práci s dětmi a mládeží“