Informační centrum pro mládež mladým lidem a pracovníkům s mládeží zdarma poskytuje informační a poradenské služby z oblastí týkajících se mladých lidí (vzdělávání, práce, cestování, volný čas, sociálně patologické jevy, občan a společnost, mládež a EU)

Festival francouzský podzim

Francouzská aliance v Pardubicích pořádá čtvrtý ročník Festivalu francouzský podzim, který proběhne mezi 1. až 16. listopadem v Pardubicích. Webové stránky Festivalu: https://francouzsky-podzim.cz/cs. Facebookové stránky Festivalu: https://www.facebook.com/events/1850934788473770/.

Tyto dvoutýdenní slavnosti s bohatým programem oslavují francouzskou kulturu a kulturní výměnu mezi Francií a Českou republikou. Festival se snaží podporovat a rozvíjet kulturní rozmanitost a mladé umělce. Letošní ročník nabídne jako obvykle pestrou škálu událostí pro širokou veřejnost, děti i dospělé. Na festivalu najdete divadelní a hudební představení, filmovou projekci, vernisáž fotografií, workshopy, čtení s hudebním doprovodem či degustaci francouzských vín.

Zdroj: afpardubice
ICM je spolufinancováno sdružením YMCA, Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy, Královéhradeckým krajem a Městem Hradec Králové

YMCA, MŠMT, Královéhradecký kraj, Město Hradec Králové

YMCA v ČR je držitelem titulu „NNO uznaná MŠMT pro práci s dětmi a mládeží“