Informační centrum pro mládež mladým lidem a pracovníkům s mládeží zdarma poskytuje informační a poradenské služby z oblastí týkajících se mladých lidí (vzdělávání, práce, cestování, volný čas, sociálně patologické jevy, občan a společnost, mládež a EU)

Špindlerovské ledárium

Kdy: do pátku 31. března 2017
Kde: Špindlerův Mlýn 173, Špindlerův Mlýn, 543 51

Chrám je umístěn u horní stanice lanovky na Pláň ve Špindlerově Mlýně. Chrám je klimatizovaný, ledové scenérie tedy vydrží po celou zimní sezónu. Sochy pocházejí z dílny evropských sochařů.

Nosným tématem výstavy ledových soch je "Barokní architektura v Čechách" s připomínkou mistrů baroka. Výstava ledových soch spolu s edukativními cedulemi, doplněna barokní hudbou, je otevřena pro návštěvníky zdarma v průběhu celé zimní sezóny od prosince 2017 na Pláni ve Špindlerově Mlýně. Prostor, kde jsou ledové sochy a stavby vystaveny je 24 hodin chlazen tak, aby sochy zůstaly v neporušeném stavu po celou dobu výstavy.

Několikrát po dobu trvání výstavy proběhne tematický koncert barokní hudby.

Vstup je zdarma, pro nelyžaře je v nabídce zvýhodněné zpáteční jízdné.

Více informací: http://www.skiareal.cz/

Zdroj: hkregion
ICM je spolufinancováno sdružením YMCA, Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy, Královéhradeckým krajem a Městem Hradec Králové

YMCA, MŠMT, Královéhradecký kraj, Město Hradec Králové

YMCA v ČR je držitelem titulu „NNO uznaná MŠMT pro práci s dětmi a mládeží“