Informační centrum pro mládež mladým lidem a pracovníkům s mládeží zdarma poskytuje informační a poradenské služby z oblastí týkajících se mladých lidí (vzdělávání, práce, cestování, volný čas, sociálně patologické jevy, občan a společnost, mládež a EU)

Chinese MTB Downhill

Kdy: sobota 21. února 2015
Kde: Ski areál Svatý Petr, Špindlerův Mlýn

Hromadný závod ve sjezdu na horských kolech, který nese název Chinese DH jakožto obdoba legendárních sjezdů na lyžích a snowboardech.

Zima je dlouhá a pro mountainbikovou scénu dost skličující. Někdo jezdí doma na rotopedu, někdo si postavil trať pod mostem, někomu to nevadí a jezdí přes celou zimu cross country nebo má možnost tréninku v hale. Je stále spousty možností jak se k tomu postavit, ale jen jedna nabízí neobvyklou alternativu. Zúčastnit se Chinese Downhillu! Po nekonečných mnoha letech se probouzí původní myšlenka Red Bull Snowmanie z roku 1997, kdy se po modré (vodovodní) sjezdovce na Medvědíně spustilo 100 jezdců najednou. A že to bylo maso! Maso to bude i letos ve Špindlerově Mlýně na Svatém Petru, kde Michal Maroši a Skiareál Špindlerův Mlýn chystají hromadný sjezd po červené sjezdovce. Ano slyšíte dobře, i u nás se pohnuly ledy a začíná se zatápět!

Zdroj: Královéhradecký region
ICM je spolufinancováno sdružením YMCA, Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy, Královéhradeckým krajem a Městem Hradec Králové

YMCA, MŠMT, Královéhradecký kraj, Město Hradec Králové

YMCA v ČR je držitelem titulu „NNO uznaná MŠMT pro práci s dětmi a mládeží“