Informační centrum pro mládež mladým lidem a pracovníkům s mládeží zdarma poskytuje informační a poradenské služby z oblastí týkajících se mladých lidí (vzdělávání, práce, cestování, volný čas, sociálně patologické jevy, občan a společnost, mládež a EU)

Hradecký deník vyhlašuje cestovatelskou soutěž

Redakce Hradeckého deníku se s příchodem léta rozhodla vyhlásit soutěž o nejlepší písemné postřehy z letních cest čtenářů. Stačí, když cestovatel zašle své dojmy do redakce Hradeckého deníku na adresu Kladská 17, 500 03 Hradec Králové či na e–mailovou adresu jan.odstrcil@denik.cz v rozsahu dvaceti řádků textu normo strany a přiloží jednu nebo dvě zajímavé fotografie.

Vítězové soutěže budou vybráni na začátku září redaktory Deníku a následně první tři z nich odměněni hodnotnými cenami, které do soutěže věnoval světaznalý a protřelý cestovatel Leoš Šimánek. První cena je cestopisná, bohatě ilustrovaná kniha s názvem Nový Zéland, jejíž podtitul zní Zimní putování po ostrovech přírodních superlativů. Druhé místo obnáší zisk nástěnného kalendáře na rok 2012 s fotografiemi z Nového Zélandu. Autor třetího oceněného příspěvku obdrží dva plakáty a vstupenku na přednášku Leoše Šimánka.

Příspěvky, které do redakce cestovatelé pošlou, budou samozřejmě průběžně zveřejňovány. (jo)

Zdroj: http://hradecky.denik.cz/kratce_region/899671.html
ICM je spolufinancováno sdružením YMCA, Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy, Královéhradeckým krajem a Městem Hradec Králové

YMCA, MŠMT, Královéhradecký kraj, Město Hradec Králové

YMCA v ČR je držitelem titulu „NNO uznaná MŠMT pro práci s dětmi a mládeží“