Informační centrum pro mládež mladým lidem a pracovníkům s mládeží zdarma poskytuje informační a poradenské služby z oblastí týkajících se mladých lidí (vzdělávání, práce, cestování, volný čas, sociálně patologické jevy, občan a společnost, mládež a EU)

Majáles 2011 - Hradec Králové


Majáles je oslava jara a studentského života. Co dělá Majáles takovým, jaký je? Jsou to lidé, kteří se ho účastní. A ti lidé jsou jací? Příjemní, mladí, pozitivní… Majáles je zážitek, který je nejlepší na vlastní kůži.
Je otevřený všem, kdo ho chtějí s námi dělat a zlepšovat.

V Hradci Králové se koná v Šimkových sadech, 22.4.

Majálesový program se dělí na 2 základní části - širší program oslav, který sdružuje několik studentských akcí a je zaměřen především na nemainstremové a umělecké studentské aktivity a hlavní den oslav, což je vyvrcholení oslav v podobě velkého open-air festivalu.

Majálesový průvod startuje v den oslav v 13:30 na Baťkově náměstí (naproti kinu Centrál). Společně s kandidáty na Krále Majáles vyrazíme do Šimkových sadů. Tak doražte a kdo navíc přijde v masce bude patřičně odměněn:)

Kompletní program naleznete na stránkách hradec.majales.cz/program

Další informace o hradeckém Majálesu naleznete na stránkách hradec.majales.cz


Zdroj: majales.cz
ICM je spolufinancováno sdružením YMCA, Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy, Královéhradeckým krajem a Městem Hradec Králové

YMCA, MŠMT, Královéhradecký kraj, Město Hradec Králové

YMCA v ČR je držitelem titulu „NNO uznaná MŠMT pro práci s dětmi a mládeží“