Informační centrum pro mládež mladým lidem a pracovníkům s mládeží zdarma poskytuje informační a poradenské služby z oblastí týkajících se mladých lidí (vzdělávání, práce, cestování, volný čas, sociálně patologické jevy, občan a společnost, mládež a EU)

Letní tábor SEVERu

Středisko ekologické výchovy a etiky Rýchory - SEVER pořádá v termínu 8. - 17. července 2011 putovní tábor "Ejhle, Země!" pro děti a mládež ve věku 14 - 18 let.

Připojte se k naší neobvyklé expedici!
Během několikadenního putování po Krkonoších budeme mít možnost poznat toto pohoří zblízka, navštívíme místa, kam se běžný smrtelník nedostane. Vyzkoušíme si naši schopnost domluvit se, spolupracovat, hledat společně řešení. Nebojte se připojit, určitě to bude stát za to!

Plakát naleznete na stránkách http://sever.ekologickavychova.cz/uvod/hlavni-soubory-ke-stazeni/doc_download/268-expediceejhlezeme

Cena pobytu je 3 555,- Kč.

Pokud máte zájem se tábora zúčastnit, své přihlášky nebo dotazy posílejte do 30. dubna 2011 na e-mailovou adresu: sever-hm@ekologickavychova nebo pište a volejte: SEVER Horní Maršov, Horská 175, 542 26; telefon: 499 874 280.
Kontaktní osoba: Milada Dobiášová.

Zdroj: Středisko ekologické výchovy a etiky Rýchory - SEVER
ICM je spolufinancováno sdružením YMCA, Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy, Královéhradeckým krajem a Městem Hradec Králové

YMCA, MŠMT, Královéhradecký kraj, Město Hradec Králové

YMCA v ČR je držitelem titulu „NNO uznaná MŠMT pro práci s dětmi a mládeží“