Informační centrum pro mládež mladým lidem a pracovníkům s mládeží zdarma poskytuje informační a poradenské služby z oblastí týkajících se mladých lidí (vzdělávání, práce, cestování, volný čas, sociálně patologické jevy, občan a společnost, mládež a EU)

Vyhlašování Nadějí královéhradeckého sportu 2010

Jan Bendig, Taneční skupina T-BASS „Křečkovi muži“, „FEELS GOOD“, SleeperZ - JOJO show, biketrialová exhibice, PSK Judo HK - ukázky bojového umění JUDO a A-Team „Moulin Rouge“ doprovodí vyhlašování Nadějí královéhradeckého sportu 2010.

Tituly „Naděje královéhradeckého sportu“, o jejichž udělení rozhoduje zastupitelstvo města, převezmou mladí sportovci a sportovní kolektivy z rukou primátora města Zdeňka Finka.

Ve velkém sále filharmonie ve středu 9. února v 18 hodin začne zřejmě největší sportovně-umělecká mládežnická show, která bude pro všechny fanoušky přístupná zdarma.

Plakátek na akci naleznete na stránkách města http://www.hradeckralove.org/uploads/Perex_obrazky_odboru/Odbor_kultury_sportu_a_cestovniho_ruchu/obrazky_web/Aktuality/pozvanka_nadeje_1.jpg

Zdroj: Město Hradec Králové
ICM je spolufinancováno sdružením YMCA, Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy, Královéhradeckým krajem a Městem Hradec Králové

YMCA, MŠMT, Královéhradecký kraj, Město Hradec Králové

YMCA v ČR je držitelem titulu „NNO uznaná MŠMT pro práci s dětmi a mládeží“