Informační centrum pro mládež mladým lidem a pracovníkům s mládeží zdarma poskytuje informační a poradenské služby z oblastí týkajících se mladých lidí (vzdělávání, práce, cestování, volný čas, sociálně patologické jevy, občan a společnost, mládež a EU)

Rybičky 48 se chystají na benefiční turné „Hraji, abych žil“

Rybičky 48 i letos zahájí koncertní sezónu benefičním turné na podporu uměleckých aktivit dětí z dětských domovů. Šňůra s názvem „Hraji, abych žil“ bude zahrnovat celkem pět koncertů, začne 18. února v Pardubicích a skončí 4. března v Liberci.

Pop-punková kapela Rybičky 48 se nyní rozhodla podpořit děti z dětských domovů v jejich umělecké činnosti. „Podobné turné jsme jeli už v minulém roce a mělo velký úspěch“ říká bubeník Ondra Štorek. „Pro nás je to ideální způsob, jak můžeme pomoct dětem, které neměly tolik štěstí jako my. Turné s námi pojede kapela The Clients, kde vystupují děti z dětského domova.“

Pětikoncertní turné dostalo název „Hraji, abych žil“. Ve dvou koncertech se po boku skupiny Rybičky 48 objeví jejich plzeňští souputníci Mandrage. Kapela The Clients s nimi zahraje na všech pěti vystoupeních. „Děti tak dostanou jedinečnou šanci zahrát si před spoustou lidí ve velkých klubech po boku kapel, které znají z televizních obrazovek,“ dodává manažer kapely Martin Řehoř.

Jednotlivé koncerty:
Pátek 18. 2 - Pardubice, AFI Palác (dále hrají: Mandrage)
Sobota 19. 2. - Jaroměř, klub Bastion
Pátek 25. 2. - České Budějovice, Martys club
Sobota 26. 2. - Police nad Metují (dále hrají: + Mandrage)
Pátek 4. 3. - Liberec, Vlak

Bližší informace naleznete na stránkách skupiny www.rybicky48.cz

Zdroj: Informuji.cz
ICM je spolufinancováno sdružením YMCA, Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy, Královéhradeckým krajem a Městem Hradec Králové

YMCA, MŠMT, Královéhradecký kraj, Město Hradec Králové

YMCA v ČR je držitelem titulu „NNO uznaná MŠMT pro práci s dětmi a mládeží“