Informační centrum pro mládež mladým lidem a pracovníkům s mládeží zdarma poskytuje informační a poradenské služby z oblastí týkajících se mladých lidí (vzdělávání, práce, cestování, volný čas, sociálně patologické jevy, občan a společnost, mládež a EU)

Koncert kapely Echt v Dobrušce se odkládá

Koncert kapely Echt, který měl proběhnout 5. února 2011 se v Hostinci Katapult v Dobrušce v Bačetíně se odkládá na duben. Důvody a vyjádření pořadatele si můžete přečíst zde.

Vyjádření pořadatele:

Dnešního dne jsme ukončili předprodej a rezervace na sobotní koncert a musíme bohužel konstatovat, že počet prodaných a zarezervovaných vstupenek nedává záruku zdárného průběhu akce. Neradi akce rušíme a proto jsme se rozhodli koncert přeložit na duben 2011 a pokusit se o účinnější způsob jeho reklamy a propagace ve vzdálenějších městech v rámci našich možností. Takto budeme postupovat i dále u všech dalších koncertů a je pouze na vás, zda svou včasnou reakcí na předprodej, či rezervaci, která trvá formou mailu či sms pár vteřin a zanedbatelný náklad ten který koncert podpoříte.

Rezervace je též možná přes sít Facebook, kde hostinec Katapult a jeho akce najdete také. Jak jistě víte doba není jednoduchá a my jako pořadatelé nemůžeme a nebudeme čekat až na den koncertu jestli se na poslední chvíli někdo rozhodne přijít na prestižní koncert či nikoliv, je to jednak hazard a jednak pod úroveň hudebníků a kapel, které u nás koncertují.

Zdroj: Okolohradce.cz
ICM je spolufinancováno sdružením YMCA, Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy, Královéhradeckým krajem a Městem Hradec Králové

YMCA, MŠMT, Královéhradecký kraj, Město Hradec Králové

YMCA v ČR je držitelem titulu „NNO uznaná MŠMT pro práci s dětmi a mládeží“