Informační centrum pro mládež mladým lidem a pracovníkům s mládeží zdarma poskytuje informační a poradenské služby z oblastí týkajících se mladých lidí (vzdělávání, práce, cestování, volný čas, sociálně patologické jevy, občan a společnost, mládež a EU)

Druhý ročník Cirkus Cirkus Festivalu

Ve dnech 16.-20. února 2011 se v Praze 10, na pláni Hagibor, uskuteční druhý ročník divácky úspěšného Mezinárodního festivalu cirkusového umění Cirkus Cirkus Festival 2011. Zhruba za měsíc zažije Česká republika velkolepou show s nabitým programem světové úrovně.

V jednom z největších luxusních vyhřívaných stanů v Evropě se návštěvníkům představí třináct soutěžících, kteří se mezi sebou utkají o vítězství. O jejich osudu rozhodne odborná a VIP porota, která bude již tradičně složena z populárních osobností a agentů různých světových cirkusů.

Porota bude jednotlivé výkony soutěžících hodnotit a na konci sobotních představení - 19. února 2011 - vyhlásí vítěze festivalu Cirkus Cirkus. Během soboty budou předány také další trofeje festivalu, například Cena diváků, o které bude rozhodovat samotné publikum svými hlasy přímo na místě. Dále bude udělena také Cena novinářů, Cena za celoživotní přínos českému cirkusovému umění nebo Cena prezidenta festivalu.

Vstupenky zakoupíte v předprodejních sítích Ticketpro a Ticketportal.

Začátky představení:
16. února 2011 od 19 hodin
17. února 2011 od 19 hodin
18. února 2011 od 19 hodin
19. února 2011 od 13.30 a 18 hodin (vyhlášení výsledků)
20. února 2011 od 13.30 a od 18 hodin

Zdroj: Okolohradce.cz
ICM je spolufinancováno sdružením YMCA, Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy, Královéhradeckým krajem a Městem Hradec Králové

YMCA, MŠMT, Královéhradecký kraj, Město Hradec Králové

YMCA v ČR je držitelem titulu „NNO uznaná MŠMT pro práci s dětmi a mládeží“