Informační centrum pro mládež mladým lidem a pracovníkům s mládeží zdarma poskytuje informační a poradenské služby z oblastí týkajících se mladých lidí (vzdělávání, práce, cestování, volný čas, sociálně patologické jevy, občan a společnost, mládež a EU)

První Liga 2010

V neděli 26.12.2010 ožije pardubický ABC Klub, kde vypukne akce První Liga Christmas Edition 2010. Tentokrát vystoupí formace Prago Union, DJ Wich & Rasco are The Untouchables, Rest & DJ Fatte, Jay Diesel, DJ Pufaz, DJ Maztah, DJ CHocolatic a VJ Martin.

Kde:
ABC Výstaviště (poblíž plaveckého areálu v Pardubicích ve Štolbově ul. 2665)

Kdy: 26.12., open 20.00 hodin, konec s ohledem na vánoční svátky nejpozději ve 03.00 hodiny.

Na místě bude k prodeji posledních 300ks vstupenek.
Zákaz vnášení drog, zbraní a vlastního pití. V celém objektu L-klubu a jeho blízkém okolí platí přísný zákaz tagování. Opilí jedinci nebudou na akci vpuštěni. Pořadatelé si vyhrazují možnost kontroly občanského průkazu z důvodu navýšení věkového průměru nad 15 let. Alkohol mladším 18 let neprodáváme. Na místě je k dispozici zdravotní dozor, security služba a team pořadatelů. V případě potřeby se na ně obraťte. Dbejte pokynů pořadatelů.

1. Stage
21.00 Rest & Dj Fatte
22.30 Jay Diesel
23.30 Prago Union
01.00 Dj Wich & Rasco are The Untouchables
02.00 Dj Pufaz

Escape R/N/B Stage:
20.00 Start / 03.00 End
Djs: Maztah, Chocolatic

Bližší informace naleznete na stránkách www.prvniliga.cz

Zdroj: Okolohradce.cz
ICM je spolufinancováno sdružením YMCA, Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy, Královéhradeckým krajem a Městem Hradec Králové

YMCA, MŠMT, Královéhradecký kraj, Město Hradec Králové

YMCA v ČR je držitelem titulu „NNO uznaná MŠMT pro práci s dětmi a mládeží“