Informační centrum pro mládež mladým lidem a pracovníkům s mládeží zdarma poskytuje informační a poradenské služby z oblastí týkajících se mladých lidí (vzdělávání, práce, cestování, volný čas, sociálně patologické jevy, občan a společnost, mládež a EU)

Rock for People získal prestižní Greener Festival Award a má termín na 2011

Festival Rock for People získal prestižního a v zahraničí zároveň jediné relevantní ocenění Greener Festival Award for 2010 pro „zelený a čistý festival“. Na plnění velmi náročných kritérií vypsaných stejnojmennou organizací (www.agreenerfestival.com) dohlíželi její zástupci osobně; o to větším úspěchem je označení „Green & Clean“, které zástupci Rock for People osobně převzali v Londýně.

Během letošního ročníku se vysbíralo přes 110 000 pivních kelímků, jejichž složením vznikl had o rekordní délce 1 155,25 metru – RfP se tím s násobným rozdílem oproti jiným open air akcím zapsal do České knihy rekordů. Vedle toho 150 brigádníků vytřídilo během 24hodinového provozu třídící linky na 100 % veškerého odpadu vyprodukovaného ve Festivalparku i stanovém městečku; 80 % z něj bylo recyklováno.

17. ročník festivalu Rock for People proběhne tradičně ve Festivalparku v Hradci Králové od 2. do 5. července 2011 a je opět zařazen do prestižního ckylu nejvýznamějších akcí v Hradci Králové - Calendarium Regina (www.calendariumregina.cz). První limitovaná série vstupenek je již v prodeji, a to výhradně na síti Tickets for People (www.ticketsforpeople.cz).

Zdroj: Město Hradec Králové
ICM je spolufinancováno sdružením YMCA, Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy, Královéhradeckým krajem a Městem Hradec Králové

YMCA, MŠMT, Královéhradecký kraj, Město Hradec Králové

YMCA v ČR je držitelem titulu „NNO uznaná MŠMT pro práci s dětmi a mládeží“