Informační centrum pro mládež mladým lidem a pracovníkům s mládeží zdarma poskytuje informační a poradenské služby z oblastí týkajících se mladých lidí (vzdělávání, práce, cestování, volný čas, sociálně patologické jevy, občan a společnost, mládež a EU)

Xindl X & Olga Lounová hosty pardubické show Evropy2

V pátek 22.10. přijíždí do Pardubic nová live show radia Evropa2. K vyhlášenému bavičskému komandu, v jehož čele vystoupí Leoš Mareš, Patrik Hezucký, Lucie Šilhánová, Pavel Cejnar a Ondra Vodný, přijal pozvání populární hudebník Xindl X a zpěvačka Olga Lounová, jejichž hit "Láska v housce" slaví obrovské úspěchy.Tento hvězdný lineup doprovodí celebrity a známé osobnosti českého showbusinessu.

Čekají vás soutěže, specialní laserová show z Holandska a k tomu světla a projekce od profi mistrů ze společnosti Koncertservis Praha. V celém pavilonu bude postaven masivní grandsupport, na který bude zavěšena obří konstrukce světelných efektů, videoprojekcí a pyrotechniky. Zvukovou kulisu obstará systém EAW z USA. Třešničkou na dortu pak bude vystoupení taneční skupiny TBASS.

Zdroj: Okolohradce.cz
ICM je spolufinancováno sdružením YMCA, Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy, Královéhradeckým krajem a Městem Hradec Králové

YMCA, MŠMT, Královéhradecký kraj, Město Hradec Králové

YMCA v ČR je držitelem titulu „NNO uznaná MŠMT pro práci s dětmi a mládeží“