Informační centrum pro mládež mladým lidem a pracovníkům s mládeží zdarma poskytuje informační a poradenské služby z oblastí týkajících se mladých lidí (vzdělávání, práce, cestování, volný čas, sociálně patologické jevy, občan a společnost, mládež a EU)

Sugertown cabaret a Sleeping in gethsemane v La Putice

Do České republiky se opět chystají známé tváře, jedná se o Sugertown cabaret a Sleeping in gethsemane. V neděli 31.10. zavítají do hradeckého klubu La Putika. Začátek koncertu ve 21:00.

SUGERTOWN CABARET (FR) - staré známé tváře z Aussitot Mort / Karysun přijíždí do Brna a Hradce Králové se svoji další kapelou, která má na svém kontě opravdu pěknou řádku nahrávek. Jak lze vypozorovat z nových skladeb, kapela pěkně vyzrála a svoji emotivní hudbu rozložila do dlouhých skladeb plných zvratů a explozí s odkazem na zmíněné Aussitot Mort a s lehkým burácejícím závanem Karysun.
http://www.myspace.com/sugartowncabaret

SLEEPING IN GETHSEMANE (USA) - Instrumentální post-core jdoucí ve stopách kapel Russian Circles / Explosions in the sky a spol. Dlouhé náladové opusy ve kterých se dobro střídá i s tou druhou stranou, umocněné o hráčskou dovednost všech tří muzikantů, kteří žánrově nezapomenou potěšit fandy math-rocku ci jazzu. Svoji druhou desku vydali na sympatickem Init records (Kidcrash, Buried Inside, Melt Banana,...)
http://www.myspace.com/sleepingingethsemane

Zdroj: Okolohradce.cz
ICM je spolufinancováno sdružením YMCA, Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy, Královéhradeckým krajem a Městem Hradec Králové

YMCA, MŠMT, Královéhradecký kraj, Město Hradec Králové

YMCA v ČR je držitelem titulu „NNO uznaná MŠMT pro práci s dětmi a mládeží“