Informační centrum pro mládež mladým lidem a pracovníkům s mládeží zdarma poskytuje informační a poradenské služby z oblastí týkajících se mladých lidí (vzdělávání, práce, cestování, volný čas, sociálně patologické jevy, občan a společnost, mládež a EU)

Státní svátek v La Putice

Ve středu 27. října 2010 se do klubu La Putika dostaví několik špičkových kapel současné české metalové scény.

Headlinerem budou brněnští Smashed Face, kteří se představí s novým kytaristou v sestavě.

Duobetic Homunkulus jdou na metal z trochu jiné strany. Tvoří progresivní skladby a s tím se pojí i jejich neotřelá strojírenská prezentace. Těšte se na texty o obrábění kovů, moudra ze skript ČVUT, projekci detailních záběrů soustruhu a hudebníky v pracovních úborech, potřísněných motorovým olejem a chladicí emulzí.

Zlínští Draco Hypnalis už stihli mnohokrát vyvézt své umění i do zahraničí. Zmiňme např. turné s lotyšskými techniky Neglected Fields, případně nedávno uskutečněný desetidenní výjezd na Ukrajinu, který podnikli se spřátelenými Duobetic Homunkulus.

V roli předskokanů se představí pořádající kapela Mordotua.

Plakátek na akci naleznete na stránkách http://www.okolohradce.cz/admin/data/clanky/obrazek_6487.jpg

Celá akce začne už v 18 hod., aby mohla skončit nejpozději ve 22:20. Klub se nachází necelých 10 min. chůze od vlakového i autobusového nádraží. Díky tomu bude možné stihnout spoje, které jedou do:
- Pardubic ve 22:42
- Jaroměře ve 22:39
- Týniště ve 22:33 - Hořic ve 22:42
- Chlumce ve 22:45
- N. Bydžova ve 22:30

Zdroj: Okolohradce.cz
ICM je spolufinancováno sdružením YMCA, Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy, Královéhradeckým krajem a Městem Hradec Králové

YMCA, MŠMT, Královéhradecký kraj, Město Hradec Králové

YMCA v ČR je držitelem titulu „NNO uznaná MŠMT pro práci s dětmi a mládeží“