Informační centrum pro mládež mladým lidem a pracovníkům s mládeží zdarma poskytuje informační a poradenské služby z oblastí týkajících se mladých lidí (vzdělávání, práce, cestování, volný čas, sociálně patologické jevy, občan a společnost, mládež a EU)

Pavel Bobek - Víc nehledám

Koná se ve čtvrtek 20. 1. 2011 od 19.00 ve Velkém sále Adalbertina.

Koncert k novému a dle slov Pavla Bobka i jeho poslednímu CD nazvanému Víc nehledám, které obsahuje úpravy písní proslavených Johnnym Cashem s českými texty (mj. Robert Křesťan, Pavlína Jíšová, Pavel Vrba, Vladimír Poštulka). CD natočené ve studiích amerického Nashvillu vzniklo v produkci Luboše Maliny a podílelo se na něm i několik amerických hudebníků z původní kapely Johnyho Cashe. Během koncertu zazní za doprovodu kapely Druhá tráva s hostem a zpěvákem Robertem Křesťanem i řada legendárních hitů, jako např. Oh, Ruby, nechtěj mi lásku brát, Pojď stoupat jako dým, Nedělní ráno, Houston, Dálniční hlídka, Má dívka N, Vincent, Veď mě dál, cesto má, Lásko mě ubývá sil, Pojď dál a zpívej nebo Muž na konci světa.

Zdroj: hkpoint.cz
ICM je spolufinancováno sdružením YMCA, Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy, Královéhradeckým krajem a Městem Hradec Králové

YMCA, MŠMT, Královéhradecký kraj, Město Hradec Králové

YMCA v ČR je držitelem titulu „NNO uznaná MŠMT pro práci s dětmi a mládeží“