Informační centrum pro mládež mladým lidem a pracovníkům s mládeží zdarma poskytuje informační a poradenské služby z oblastí týkajících se mladých lidí (vzdělávání, práce, cestování, volný čas, sociálně patologické jevy, občan a společnost, mládež a EU)

Tak jako se stromy na podzim zbavují svého listí, odhoďte i vy svá trápení

Úterý 21. září v 17:00 hodin, přednáškový sál v 1. patře, Tomkova 177.

Nevyřešená traumata a bolesti si s sebou často nosíme po celý život. Jistě však budete souhlasit, že bez nich by se nám životem kráčelo mnohem lehčeji. Přednáška s praktickou částí vám ukáže způsoby, pomocí kterých nahlédnete do skrytých míst své duše. Přímo na místě budete mít možnost část svého trápení zpracovat formou léčivé mantry a meditace. Dozvíte se také, jak svou duši chránit před konflikty, se kterými se všichni v každodenním životě setkáváme. Vstup volný.

Přihláška na akci není podmínkou, ale budeme rádi za Váš e-mail, abychom si udělali představu o zájmu a přibližném počtu účastníků. Kontaktní adresa: landsmannova@knihovnahk.cz.

Zdroj: Knihovna města Hradce Králové
ICM je spolufinancováno sdružením YMCA, Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy, Královéhradeckým krajem a Městem Hradec Králové

YMCA, MŠMT, Královéhradecký kraj, Město Hradec Králové

YMCA v ČR je držitelem titulu „NNO uznaná MŠMT pro práci s dětmi a mládeží“