Informační centrum pro mládež mladým lidem a pracovníkům s mládeží zdarma poskytuje informační a poradenské služby z oblastí týkajících se mladých lidí (vzdělávání, práce, cestování, volný čas, sociálně patologické jevy, občan a společnost, mládež a EU)

CITY JAM 2010

Nízkoprahové zařízení pro děti a mládež Modrý pomeranč (Občanské sdružení Salinger) představuje svou práci veřejnosti a připomíná již 9ti-letou existenci střediska prostřednictvím akce City jam 2010. V pátek 10. září od 13:00 vypukne v areálu ZŠ Mandysova na Moravském předměstí odpoledne netradičních volnočasových aktivit.

Mezi 13tou a 18tou hodinou se na hřištích ZŠ Mandysova představí zástupci nejrůznějších volnočasových aktivit – slackline, bikerství, žonglérství, taneční i pěvecké vystoupení. Program doplní výtvarné workshopy a stolní fotbálky. Hlavními lákadly jsou koncert a autogramiáda Jana Bendiga, účastníka Československé superstar, a vystoupení místní hiphopové formace MAAT.

Většinu aktivit si budou moci účastníci vyzkoušet na vlastní kůži, například v poslední době velmi populární slackline (chůze, skoky na popruhu) či se naučit triky s nejrůznějšími žonglovacími pomůckami.

Zdroj: KHK.Neziskovka
ICM je spolufinancováno sdružením YMCA, Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy, Královéhradeckým krajem a Městem Hradec Králové

YMCA, MŠMT, Královéhradecký kraj, Město Hradec Králové

YMCA v ČR je držitelem titulu „NNO uznaná MŠMT pro práci s dětmi a mládeží“