Informační centrum pro mládež mladým lidem a pracovníkům s mládeží zdarma poskytuje informační a poradenské služby z oblastí týkajících se mladých lidí (vzdělávání, práce, cestování, volný čas, sociálně patologické jevy, občan a společnost, mládež a EU)

Vietnamský večer

Večer vietnamské kuchyně letos proběhne dne 28. srpna 2010 od 17.00 hod. v restauraci „Na pláži" v areálu kempu Stříbrný rybník Hradec Králové.

Exotické lahůdky i tradiční speciality opět připraví kulinářský mistr Tha Duy Khai. Konzumační poplatek je 350,- Kč na osobu a zahrnuje typické vietnamské menu, tj. sedm chodů vč. polévky a moučník.

Zváni a vítáni jsou všichni, jenž se chtějí pobavit v neformálním, ale pohodovém prostředí. Počet hostů není nijak omezen. Případným zájemcům je možné zajistit program pro děti i nocleh ve vybavených chatách. Zdarma projížďky na lodičkách a šlapadlech. Večer hudba a tanec ...

Rezervace je možná do 20. srpna 2010 mailem na sekretriat@bktour.cz nebo na telefonním čísle 608970356.

Zdroj: Akce.cz
ICM je spolufinancováno sdružením YMCA, Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy, Královéhradeckým krajem a Městem Hradec Králové

YMCA, MŠMT, Královéhradecký kraj, Město Hradec Králové

YMCA v ČR je držitelem titulu „NNO uznaná MŠMT pro práci s dětmi a mládeží“