Informační centrum pro mládež mladým lidem a pracovníkům s mládeží zdarma poskytuje informační a poradenské služby z oblastí týkajících se mladých lidí (vzdělávání, práce, cestování, volný čas, sociálně patologické jevy, občan a společnost, mládež a EU)

Orlický bloudil 2010

Orientační cyklistický závod dvojic po Orlických horách a podhůří se letos koná 28.8.2010, centrum závodu je ve Sportovním areálu základní školy v Rokytnici v Orlických horách.

MTBO závod pro všechny. Svou trasu si najde každý, od zkušených bajkerů až po sváteční jezdce. Projeďte se Orlickými horami a poznejte krásné kouty.
Večer se koná zábava. Hrají ARCHON Rokytnice v Orlických horách a NOISE Rokytnice nad Rokytnou.

Závod může jet každý, kdo chce, od rekreačních jezdců až po ostřílené borce. Trasu si vybírá každý sám podle svých představ a možností. Celý závod absolvuje dvojice společně, takže je důležitá spolupráce a vzájemná sehranost.

Doprovodné aktivity: orientační závod pro děti a rodiče s dětmi okolím Rokytnice, párty stan, občerstvení a zábava zajištěna, úschovna a mytí kol, večerní zábava.

Přihlašovat se on line je možné do do 25.8.2010. Pozdější přihlášky budou akceptovány pouze dle možností pořadatele a pravděpodobně za zvýšené startovné. Počet startujících je omezen na 300 účastníků, stav přihlášek můžete sledovat v sekci registrace.

Bližší informace, rozpis i přihlášky naleznete na stránkách závodu www.orlickybloudil.cz.

Zdroj: www.orlickybloudil.cz
ICM je spolufinancováno sdružením YMCA, Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy, Královéhradeckým krajem a Městem Hradec Králové

YMCA, MŠMT, Královéhradecký kraj, Město Hradec Králové

YMCA v ČR je držitelem titulu „NNO uznaná MŠMT pro práci s dětmi a mládeží“