Informační centrum pro mládež mladým lidem a pracovníkům s mládeží zdarma poskytuje informační a poradenské služby z oblastí týkajících se mladých lidí (vzdělávání, práce, cestování, volný čas, sociálně patologické jevy, občan a společnost, mládež a EU)

Další zahraniční návštěva v La Putice

Pondělí 6.9. v La Putika Pub, Hradec Králové.

Kytarista britské hard core punkové legendy Chaos UK přijede do Čech představit svůj současný hudební projekt s názvem FUK. FUK vznikli teprve v roce 2006, ale plynule na Chaos UK navazují, vlastně mnoho skladeb bylo původně složeno právě pro ně, nicméně nemohly být využity. Jisté tedy je, že FUK přivezou starou poctivou anglickou školu - ostrý, hutný a nekompromisní punk v duchu tradičního britského DIY a černého humoru.

Další ze zahraničních skupin, která 6.9. dorazí do hradecké La Putiky je PAVILIONUL 32 - DIY fast core kapela z rumunského Timisoara. Za šest let existence stihli odehrát absolutně neskutečné množství koncertů po celé Evropě. Milovníci kapel typu Los Crudos, Minor Threat nebo Negative Approach nesmějí chybět.

Zdroj: Okolohradce
ICM je spolufinancováno sdružením YMCA, Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy, Královéhradeckým krajem a Městem Hradec Králové

YMCA, MŠMT, Královéhradecký kraj, Město Hradec Králové

YMCA v ČR je držitelem titulu „NNO uznaná MŠMT pro práci s dětmi a mládeží“