Informační centrum pro mládež mladým lidem a pracovníkům s mládeží zdarma poskytuje informační a poradenské služby z oblastí týkajících se mladých lidí (vzdělávání, práce, cestování, volný čas, sociálně patologické jevy, občan a společnost, mládež a EU)

O dobrovolnictví s YMCA a KURO

Kdy: čtvrtek 27. dubna 2017 od 17:00 hodin
Kde: Informační centrum pro mládež YMCA Hradec Králové, Šafaříkova 666/9, Hradec Králové


Organizace YMCA a KURO Hradec Králové Vás zvou na společnou akci, která proběhne 27. dubna 2017 od 17:00 v informačním centru YMCA v Hradci Králové.
Při příležitosti podepsání partnerské smlouvy mezi oběma organizacemi bude připraven doprovodný program, kde obě organizace budou prezentovat své poslání a aktivity a chybět nebude ani tým zahraničních dobrovolníků EDS, kteří přijeli do organizace KURO Hradec Králové a kteří zároveň spolupracují i s YMCA. Ti si pro Vás připraví prezentace o sobě a o svých zemích a chybět nebudou ani ochutnávky tradičních jídel, jejichž recepty si poté budete moci odnést s sebou domů. Těšit se tak můžete na zajímavé informace a chutě z Belgie, Ruska a Itálie. V neposlední řadě bude možnost konzultací a prostor pro zodpovídání dotazů o projektech a možnostech spolupráce.
Všechny Vás rádi uvidíme ve čtvrtek 27. dubna v prostorách informačního centra pro mládež YMCA!

Plakátek k akci:


Více informací: www.facebook.com/events/770181396464575

Zdroj: ICM Hradec Králové
ICM je spolufinancováno sdružením YMCA, Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy, Královéhradeckým krajem a Městem Hradec Králové

YMCA, MŠMT, Královéhradecký kraj, Město Hradec Králové

YMCA v ČR je držitelem titulu „NNO uznaná MŠMT pro práci s dětmi a mládeží“