Informační centrum pro mládež mladým lidem a pracovníkům s mládeží zdarma poskytuje informační a poradenské služby z oblastí týkajících se mladých lidí (vzdělávání, práce, cestování, volný čas, sociálně patologické jevy, občan a společnost, mládež a EU)

Startuje osmý ročník celonárodní soutěže ŽENA REGIONU

Máte ve svém okolí nějakou výjimečnou ženu, kterou byste rádi ocenili? Znáte někoho, kdo se ve svém volném čase obětuje pro druhé a zvládá své aktivity skloubit s péčí o rodinu? Málo se podle vás o těchto nevšedních ženách veřejně mluví? Změňte to! Startují nominace na další ročník celonárodní soutěže Žena regionu. Letošnímu ročníku udělil záštitu hejtman Královéhradeckého kraje Jiří Štěpán.

Oceňte i vy obětavé ženy ve svém okolí a nominujte je do celonárodní soutěže nejpozději do 1. března 2017.

Více informací:
http://www.kr-kralovehradecky.cz/cz/kraj-volene-organy/tiskove-centrum/aktuality1/startuje-osmy-rocnik-celonarodni-souteze-zena-regionu--nominujte-sve-favoritky!-98062/
a
http://www.zenaregionu.cz/

Jak se zapojit do soutěže ŽENA REGIONU?
  • Nominovat své favoritky můžete do 1. března 2017, a sice vyplněním formuláře online na webových stránkách www.zenaregionu.cz.
  • Od 7. do 28. března proběhne internetové hlasování. Na webových stránkách soutěže se můžete seznámit s příběhy jednotlivých žen a hlasovat pro svou favoritku. Ženou regionu se stane osobnost s nejvyšším počtem platných hlasů.
  • Vyhodnocení výsledků hlasování a kontaktování regionálních vítězek se uskuteční ve dnech 29. března - 4. dubna 2017.
  • Regionální vítězky ze všech čtrnácti krajů budou postupně oceněny od 4. dubna do 2. května 2017. Během května se uskuteční regionální galavečery v jednotlivých krajích.
  • Vyvrcholením soutěže Žena regionu bude slavnostní galavečer v červnu 2017, kde bude vyhlášena absolutní vítězka ankety s největším počtem hlasů. Udělena bude také Cena odborné poroty a Cena Senátu Parlamentu ČR.
Zdroj: Královéhradecký kraj
ICM je spolufinancováno sdružením YMCA, Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy, Královéhradeckým krajem a Městem Hradec Králové

YMCA, MŠMT, Královéhradecký kraj, Město Hradec Králové

YMCA v ČR je držitelem titulu „NNO uznaná MŠMT pro práci s dětmi a mládeží“