Informační centrum pro mládež mladým lidem a pracovníkům s mládeží zdarma poskytuje informační a poradenské služby z oblastí týkajících se mladých lidí (vzdělávání, práce, cestování, volný čas, sociálně patologické jevy, občan a společnost, mládež a EU)

Richard Müller - To najlepšie tour 2016

Kdy: pondělí 14. listopadu 2016 od
Kde: Kongresové centrum Aldis, Hradec Králové, Eliščino nábř. 375

Po obrovském úspěchu posledního turné si tentokrát Richard Müller pro své fanoušky připravil „to nejlepší“ v šansonových úpravách. Jeho nejkrásnější balady si tak můžete vychutnat v komorní atmosféře a nových aranžmá.

Hity Milovanie v daždi, Rozeznávám, Rieka, Koniec světa a další v podání akustických hudebních nástrojů, jako jsou klarinet, flétna nebo kontrabas, spolu s rytmickou sekcí slibují neopakovatelný hudební zážitek.

Richard Müller vystoupí se svojí kapelou. Bude ho doprovázet kytarista Peter Markuljak, klávesista Matej Benko, kontrabasista Martin Gašpar, Michal Žáček, který hraje na dechové nástroje, a bubeník Juraj Kuchárek.

Zdroj: Informuji
ICM je spolufinancováno sdružením YMCA, Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy, Královéhradeckým krajem a Městem Hradec Králové

YMCA, MŠMT, Královéhradecký kraj, Město Hradec Králové

YMCA v ČR je držitelem titulu „NNO uznaná MŠMT pro práci s dětmi a mládeží“