Informační centrum pro mládež mladým lidem a pracovníkům s mládeží zdarma poskytuje informační a poradenské služby z oblastí týkajících se mladých lidí (vzdělávání, práce, cestování, volný čas, sociálně patologické jevy, občan a společnost, mládež a EU)

Běh a pochod přes Vlčí jámu

Kdy: sobota 20. srpna 2016 od 10:00 do 13:30
Kde: Slatina nad Zdobnicí

Spolek Běžíme.cz zve všechny milovníky běhu a přírody na již třetí ročník běžecko-pochodové události s názvem Běh a pochod přes Vlčí jámu, která koná 20. 8. 2016 ve Slatině nad Zdobnicí. Letošní ročník nabídne, již tradičně, tratě dlouhé 4, 8 a 12 km. Poprvé se ale představí trať v délce 21 km...
Pro všechny úspěšné sportovce bude v případě zájmu připravena fotografie z cílové rovinky a SMS s cílovým časem.

Ve volných chvílích se můžete seznámit s činnostmi dalších organizací věnujících se ochraně zvířat
a přírody. Představit své projekty přijedou zástupci organizací Sázíme stromy, Save-elephants a Maendeleo. Dále se můžete zapojit do veřejné sbírky kol a oděvů s Kola pro Afriku nebo vyjádřit svůj názor na zacházení se zvířaty skrze petice spolku Svoboda zvířat.

Pro malé i velké je připraven bohatý doprovodný program. Díky přítomnosti pracovníků Českého červeného kříže se budete moci seznámit se základy první pomoci. Dětem udělá radost projížďka na poníkovi, ostatní mohou poměřit sílu svých svalů v soutěži převracení pneumatik. O zábavu se postarají i závody v letní lyžovačce. Těšit se můžete na spoustu dalšího!

Více informací: http://vlcijama.cz/2016/

Zdroj: Kudy z nudy
ICM je spolufinancováno sdružením YMCA, Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy, Královéhradeckým krajem a Městem Hradec Králové

YMCA, MŠMT, Královéhradecký kraj, Město Hradec Králové

YMCA v ČR je držitelem titulu „NNO uznaná MŠMT pro práci s dětmi a mládeží“