Informační centrum pro mládež mladým lidem a pracovníkům s mládeží zdarma poskytuje informační a poradenské služby z oblastí týkajících se mladých lidí (vzdělávání, práce, cestování, volný čas, sociálně patologické jevy, občan a společnost, mládež a EU)

Nejpříjemnějším městem pro cyklisty je Hradec Králové, prozradil Cyklobarometr měst

Více než třináct set cyklistů se zapojilo do historicky prvního ročníku ankety Cyklobarometr měst. Odpovídali na třicítku otázek týkajících se infrastruktury, bezpečnosti ale i například vztahu veřejné správy k rozvoji cyklodopravy. V prvním ročníku české ankety inspirované podobným průzkumem, který pravidelně probíhá v Německu, mohli odpovídat pouze účastníci kampaně Do práce na kole. „Rozhodli jsme se využít kampaně, abychom zjistili pocity českých uživatelů kol. Právě oni tak vystavili svým městům vysvědčení a rozhodli, že vítězem ankety Cyklobarometr měst 2016 je Hradec Králové,“ vysvětluje Daniel Mourek z Nadace Partnerství, která anketu společně s dalšími partnery organizovala.

Více informací: http://www.hradeckralove.org/noviny-a-novinky/nejprijemnejsim-mestem-pro-cyklisty-je-hradec-kralove

Zdroj: MMHK
ICM je spolufinancováno sdružením YMCA, Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy, Královéhradeckým krajem a Městem Hradec Králové

YMCA, MŠMT, Královéhradecký kraj, Město Hradec Králové

YMCA v ČR je držitelem titulu „NNO uznaná MŠMT pro práci s dětmi a mládeží“