Informační centrum pro mládež mladým lidem a pracovníkům s mládeží zdarma poskytuje informační a poradenské služby z oblastí týkajících se mladých lidí (vzdělávání, práce, cestování, volný čas, sociálně patologické jevy, občan a společnost, mládež a EU)

Mezinárodní festival Divadlo Evropských regionů a Open Air program Hradec Králové

Kdy: 17. - 26. 6. 2016
Kde: Hradec Králové - Klicperovo divadlo, Divadlo Drak, historické centrum města, Žižkovy sady, nábřeží

Mezinárodní festival Divadlo evropských regionů v Hradci Králové, největší divadelní přehlídka v České republice.
K festivalu patří kromě divadelních představení i tradiční diskuze, koncerty, přednášky, dílny a talk show se zajímavými hosty z oblasti českého divadla, filmu a výtvarného umění.

Open Air program je od roku 2000 tradiční součástí Mezinárodního festivalu Divadlo evropských regionů. Jedná se o nesoutěžní přehlídku tuzemského a zahraničního převážně divadelního umění, která má pro svou uměleckou otevřenost a diváckou přístupnost v rámci území ČR zcela výlučný charakter.

Představení se odehrávají na téměř 20 scénách pod širým nebem v historickém centru města, každoročně se ho účastní 150 souborů a individuálních interpretů, kteří odehrají na 200 představení, průměrně jej navštíví 45 tis. diváků.

Více informací: http://www.divadloevropskychregionu.cz/ a http://www.openairprogram.cz/

Zdroj: Calendarium Regina
ICM je spolufinancováno sdružením YMCA, Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy, Královéhradeckým krajem a Městem Hradec Králové

YMCA, MŠMT, Královéhradecký kraj, Město Hradec Králové

YMCA v ČR je držitelem titulu „NNO uznaná MŠMT pro práci s dětmi a mládeží“