Informační centrum pro mládež mladým lidem a pracovníkům s mládeží zdarma poskytuje informační a poradenské služby z oblastí týkajících se mladých lidí (vzdělávání, práce, cestování, volný čas, sociálně patologické jevy, občan a společnost, mládež a EU)

Severská filmová zima 2015 v Jičíně

Kdy: 3.2.2015 až 25.2.2015
Kde: Kino Biograf Český Ráj

Na mrazivé příběhy z ledových plání či skandinávských metropolí Vás již po páté zve zimní festival severské kinematografie, pořádaný Severským filmovým klubem. Festival tentokrát zavítá do dvanácti českých a moravských měst a nabídne celkem 30 filmů z 6 severských zemí – 7 švédských, 4 finské, 7 norských, 6 dánských, 2 islandské a 4 grónské. Uvedeny budou jak filmy nové, tak méně známé snímky staršího data výroby.

Na přání diváků opět dojde i na opakování některých úspěšných titulů z minulých ročníků. Nabídka bude pestrá i žánrově – od komedií, přes dramatické a dokumentární snímky až po detektivní příběhy a jeden horor.

Více informací o akci: http://www.sfklub.cz/jicin

Zdroj: Biograf Jičín
ICM je spolufinancováno sdružením YMCA, Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy, Královéhradeckým krajem a Městem Hradec Králové

YMCA, MŠMT, Královéhradecký kraj, Město Hradec Králové

YMCA v ČR je držitelem titulu „NNO uznaná MŠMT pro práci s dětmi a mládeží“