Informační centrum pro mládež mladým lidem a pracovníkům s mládeží zdarma poskytuje informační a poradenské služby z oblastí týkajících se mladých lidí (vzdělávání, práce, cestování, volný čas, sociálně patologické jevy, občan a společnost, mládež a EU)

Promítej i ty! - Jízda na hraně

Kdy: pátek 6. února 2015 od 19:00 hodin
Kde: Kreslírna klášterního gymnázia, Klášterní 1, Broumov, 550 01

Před zimní olympiádou v roce 2010 vrcholí rivalita nejlepších snowboardistů světa – Shauna Whitea a Kevina Pearce. K poměření sil ale nikdy nedojde, Kevin se totiž pár dní před začátkem her vážně zraní při tréninku. Zatímco Shaun získává zlatou medaili, Kevin se pomalu, za podpory rodiny, zotavuje z kritického stavu. Jeho mozek zůstává po nehodě poškozený. Doporučení lékařů je jasné: neriskovat žádný další pád. Ten by totiž v jeho případě mohl být smrtelný. Propadne Kevin znovu své adrenalinové vášni?Promítání dokumentu režisérky Lucy Walker, který byl oceněn hlavní diváckou cenou festivalu Jeden svět 2014.

Info: jakub.sleis@broumovsko.cz, tel. 734 570 141.

Vstup volný

Více informací na: klasterbroumov.cz/cs/promitej-i-ty-jizda-na-hr

Zdroj: Královéhradecký region
ICM je spolufinancováno sdružením YMCA, Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy, Královéhradeckým krajem a Městem Hradec Králové

YMCA, MŠMT, Královéhradecký kraj, Město Hradec Králové

YMCA v ČR je držitelem titulu „NNO uznaná MŠMT pro práci s dětmi a mládeží“