Informační centrum pro mládež mladým lidem a pracovníkům s mládeží zdarma poskytuje informační a poradenské služby z oblastí týkajících se mladých lidí (vzdělávání, práce, cestování, volný čas, sociálně patologické jevy, občan a společnost, mládež a EU)

S dobrým vysvědčením zdarma do Aquacentra

V sobotu 31. 1. 2015 bude Aquacentrum v Městských lázních v Hradci Králové otevřeno zdarma školákům s dobrým vysvědčením. 

Po roce se malí školáci opět dočkají. V aquacentru Městských lázní proběhne v sobotu 31. 1. 2015 oblíbená akce - vstup ZDARMA pro děti, které nemají na vysvědčení horší známku než trojku.

Jedinou podmínkou je přinést ukázat „dobré“ vysvědčení a všechny děti do 10 let (nutný doprovod dospělého) si mohou ZDARMA zařádit na 82 m dlouhém tobogánu se světelnými efekty. Tato barevná vodní stěna je tvořena vodní tříští, na kterou projektor promítá variabilní barevné světelné efekty. Mohou si užít umělé vlnobití v rekreačním bazénu, poležet si ve vířivce, kruhovém bazénu s perličkovými lůžky nebo v bazénu s podvodními masážemi ve tvaru podkovy. Dále mohou vyzkoušet saunu s venkovním atriem, solárium a parní kabinu.

Městské lázně a Plavecký bazén 50 m jsou propojeny chodbou, návštěvníci tak mohou využít služeb celého areálu.

Zdroj: MMHK
ICM je spolufinancováno sdružením YMCA, Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy, Královéhradeckým krajem a Městem Hradec Králové

YMCA, MŠMT, Královéhradecký kraj, Město Hradec Králové

YMCA v ČR je držitelem titulu „NNO uznaná MŠMT pro práci s dětmi a mládeží“