Informační centrum pro mládež mladým lidem a pracovníkům s mládeží zdarma poskytuje informační a poradenské služby z oblastí týkajících se mladých lidí (vzdělávání, práce, cestování, volný čas, sociálně patologické jevy, občan a společnost, mládež a EU)

Milan Chriss & Tribute to legends

Kdy: sobota 31. ledna 2014 od 19:00 hodin
Kde: Kulturní dům Třebechovice pod Orebem

Středisko místní kultury při Třebechovickém muzeu betlémů pořádá hudební vystoupení s názvem Milan Chriss&Tribute To Legends.Můžete se těšit na širokou škálu hudby, která je věnována poctě všem světovým hudebním legendám, jako jsou: Bill Haley, Elvis Presley ,Little Richard,Queen, Kiss,Judast Priest, Deep Purple a mnoho dalších. Tento významný večer doprovodí bývalý osobní manažer Freddie Mercuryho pan Peter Freestone, který Vás vtáhne do historie dění kapely Queen.Milan Chriss a jeho doprovodná kapela, která se postará o hlavní vystoupení, měla tu čest si zahrát na Freddie’s Mercury Memorial Day ve švýcarském Montreux, kde byla pozvána přímo od hudební společnosti města Montreux a následně sklidila pochvalu od kanceláře skupiny Queen. Hostující kapelou je seskupení s názvem Elektroshock (ZUŠ HABRMANOVA HK), která hraje úpravy moderních populárních skladeb, filmových melodií za doprovodu elektrických smyčcových nástrojů. Po ukončení tohoto koncertu se přesouvá centrum dění do klubu MOTOAZYl, kde proběhne „ROCKOTÉKA“.

(Nutná rezervace místa předem na tel.č.: 608 962 521 nebo osobně!)

Předprodej vstupenek: Středisko místní kultury a Turistické informační centrum v Třebechovickém muzeu betlémů.

Více informací na: http://www.trebechovice.cz/

Zdroj: Hradecko
ICM je spolufinancováno sdružením YMCA, Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy, Královéhradeckým krajem a Městem Hradec Králové

YMCA, MŠMT, Královéhradecký kraj, Město Hradec Králové

YMCA v ČR je držitelem titulu „NNO uznaná MŠMT pro práci s dětmi a mládeží“