Informační centrum pro mládež mladým lidem a pracovníkům s mládeží zdarma poskytuje informační a poradenské služby z oblastí týkajících se mladých lidí (vzdělávání, práce, cestování, volný čas, sociálně patologické jevy, občan a společnost, mládež a EU)

Česko zpívá 2015

Začínající zpěváci se mohou hlásit do stále populárnější pěvecké soutěže s mezinárodní účastí ČESKO ZPÍVÁ 2015, a získat tak šanci předvést svůj talent před odbornou a hvězdnou porotou a zařadit se po bok úspěšných účastníků předchozích ročníků soutěže, jako jsou například Eva Matějovská, Michal Horák, Michal Šeps, Diana Kalashová nebo Markéta Konvičková. Uzávěrka přihlášek je 31. ledna 2015.

ČESKO ZPÍVÁ je moderně pojatá pěvecká soutěž pro začínající zpěváky – děti, mládež i dospělé -, která nabízí soutěžícím stále větší prestiž a možnosti podpory budoucí profesionální pěvecké kariéry těm nejlepším. Hlavním cílem nadále zůstává podpořit pěvecký talent dětí a mládeže - objevit nové talenty a dát jim možnost prosadit se. Úspěšní účastníci mohou získat mimo jiné studiovou nahrávku, profesionální fotografie, poradenství v oblasti hudební produkce, zastoupení uměleckou agenturou, originální kovanou sošku z dílny uměleckého kováře, atraktivní věcné ceny od partnerů soutěže, či možnost veřejně prezentovat svůj talent.
Další informace: http://www.cesko-zpiva.cz/

Zdroj: Informuji
ICM je spolufinancováno sdružením YMCA, Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy, Královéhradeckým krajem a Městem Hradec Králové

YMCA, MŠMT, Královéhradecký kraj, Město Hradec Králové

YMCA v ČR je držitelem titulu „NNO uznaná MŠMT pro práci s dětmi a mládeží“