Informační centrum pro mládež mladým lidem a pracovníkům s mládeží zdarma poskytuje informační a poradenské služby z oblastí týkajících se mladých lidí (vzdělávání, práce, cestování, volný čas, sociálně patologické jevy, občan a společnost, mládež a EU)

Surfestr 2014 Deštné

Kdy: středa 31.12.2014 od 19:00 hodin
Kde: Deštné v Orlických horách

I letos oslavíme v Deštném nový rok na pláži! Jak se už stává tradicí, vyroste i letos 31.12. v Deštném v Orlických horách párty stan, který bude ukrývat písečnou pláž s lehce fejkovým oceánem. Červencové teplo v podobě 30°C a větší šatna Vám pomůže dodržet dress code tohoto surfového silvestrovského večera. Letos chystáme kromě našláplého line-upu i další novinky: o 30 % větší stan, omezená kapacita návštěvníků, lístky pouze v předprodeji na GoOut.cz, nový odbavovací systém u vstupu, omezení front, větší kapacita šatny. Stan otvíráme v 19:00, večer zahájí koncert PSH a o tradiční půlnoční ohňostroj Skicentra Deštné samozřejmě také nepřijdete. Hned po něm rozjede pravý plážový mejdan A.Skillz a ti nejlepší, které česká scéna nabízí: Akvamen, NobodyListen a N’zym.

Dodrž dress-code a využij naší Vans fotostěny, nejlepší outfity vyhráváj vouchery na nákup do Vans Store!

Zdroj: Informujeme

ICM je spolufinancováno sdružením YMCA, Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy, Královéhradeckým krajem a Městem Hradec Králové

YMCA, MŠMT, Královéhradecký kraj, Město Hradec Králové

YMCA v ČR je držitelem titulu „NNO uznaná MŠMT pro práci s dětmi a mládeží“