Informační centrum pro mládež mladým lidem a pracovníkům s mládeží zdarma poskytuje informační a poradenské služby z oblastí týkajících se mladých lidí (vzdělávání, práce, cestování, volný čas, sociálně patologické jevy, občan a společnost, mládež a EU)

Talent královéhradecké kultury

První ročník ankety Talent královéhradecké kultury odstartuje už příští úterý 20. května od šesti hodin večer v malém sále Aldisu a vstup je zdarma. Vystoupí a budou oceněni hradečtí umělci do 18 let za mimořádné úspěchy v oblasti kultury v roce 2013, představí se i divadlo Jesličky, taneční skupina T-BASS, bubenický soubor Bu-Bu-Bu-Bubeníci a kapela Jazz Police. 

Ve foyer před malým sálem zahraje Smyčcový orchestr Juventus Gradecensis, program uvnitř sálu bude proložen předáváním královéhradeckým umělcům, kteří ještě nedosáhli plnoletosti a zasloužili se v minulém roce o mimořádné úspěchy. Nebude chybět hra na hudební nástroj, pohybové ukázky a předvedou se i umělci z divadelního oboru.

Zdroj: Magistrát města Hradce Králové
ICM je spolufinancováno sdružením YMCA, Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy, Královéhradeckým krajem a Městem Hradec Králové

YMCA, MŠMT, Královéhradecký kraj, Město Hradec Králové

YMCA v ČR je držitelem titulu „NNO uznaná MŠMT pro práci s dětmi a mládeží“