Informační centrum pro mládež mladým lidem a pracovníkům s mládeží zdarma poskytuje informační a poradenské služby z oblastí týkajících se mladých lidí (vzdělávání, práce, cestování, volný čas, sociálně patologické jevy, občan a společnost, mládež a EU)

Festival dětského tance - What´s up battle junior´s

Hradecká kulturní a vzdělávací společnost ve spolupráci s Taneční skupinou T-BASS Hradec Králové pořádají v sobotu 17. května 2014 od 10 hodin v Kongresovém centru ALDIS v rámci Festivalu dětského tance celostátní přehlídku Street Dance a soutěž Break Dance What´s Up Battle Junior´s.

Jde o akci s jednou z nejdelších tradic současné breakdancové scény, která si získala velkou prestiž. V tomto roce pořadatelé očekávají účast více než 300 tanečníků a 20 tanečních skupin z Česka, Slovenska, Polska, Ruska a Velké Británie. Soutěžit se pak bude v atraktivních disciplínách Crew vs Crew, Whats Up Battle a Whats Up Funk. Finálové boje a nejzajímavější část festivalu bude zahájena ve 13 hodin. Letošní novinkou je Live Painting show, kdy několik umělců z Česka a Slovenska přijede malovat a kreslit na téma "hiphopová kultura" a vystaví na festivalu své obrazy. Zároveň proběhne i dražba těchto obrazů přímo na místě.

Zdroj: Magistrát města Hradce Králové
ICM je spolufinancováno sdružením YMCA, Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy, Královéhradeckým krajem a Městem Hradec Králové

YMCA, MŠMT, Královéhradecký kraj, Město Hradec Králové

YMCA v ČR je držitelem titulu „NNO uznaná MŠMT pro práci s dětmi a mládeží“