Informační centrum pro mládež mladým lidem a pracovníkům s mládeží zdarma poskytuje informační a poradenské služby z oblastí týkajících se mladých lidí (vzdělávání, práce, cestování, volný čas, sociálně patologické jevy, občan a společnost, mládež a EU)

Finálový turnaj Českého poháru v Hradci Králové

Ve dnech 22. - 24. 3. 2013 se v hale Slavia v Hradci Králové uskuteční pod záštitou primátora města Hradec Králové MUDr. Zdeňka Finka finálový turnaj Českého poháru starších žáků ve volejbalu. Jedná se o kategorii chlapců ve věku 13 - 16 let. Turnaje se zúčastní 24 nejlepších týmů České republiky včetně domácích hráčů TJ Slavia Hradec Králové.

Účast přislíbili primátor města MUDr. Zdeněk Fink, předseda Českého volejbalového svazu PaedDr. Zdeněk Haník Ph.D., místopředseda Českého volejbalového svazu Ing. Robert Urbánek, Koordinátor mládeže Českého volejbalového svazu Mgr. Jiří Zach i Koordinátor metodiky Českého volejbalového svazu Štěpán Javůrek. Pro slavnostní zakončení se chystá překvapení v podobě návštěvy některého z českých reprezentantů. Program bude ozvláštněn také tanečním vystoupením a představením mladých moderních gymnastek TJ Slavia.

Vybraná utkání z turnaje budou přenášena online na serveru TVcom.cz. V pátek po slavnostním zahájení, které proběhne v 10 hodin dopoledne, je na programu také testování všech zúčastněných hráčů. V 15:30 pak bude zahájen turnaj, který bude pokračovat i v obou víkendových dnech. Slavnostní zakončení se pak plánuje na nedělních 14:30.

Domácí hráči TJ Slavia Hradec Králové budou bojovat o medaile v celkovém pořadí Českého poháru. Nyní se v tabulce nacházejí na skvělém druhém místě, domácí prostředí by jim mělo pomoci v závěrečných bojích sezóny.


Zdroj: Jan Kulhánek, Slavia Hradec Králové
ICM je spolufinancováno sdružením YMCA, Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy, Královéhradeckým krajem a Městem Hradec Králové

YMCA, MŠMT, Královéhradecký kraj, Město Hradec Králové

YMCA v ČR je držitelem titulu „NNO uznaná MŠMT pro práci s dětmi a mládeží“