Informační centrum pro mládež mladým lidem a pracovníkům s mládeží zdarma poskytuje informační a poradenské služby z oblastí týkajících se mladých lidí (vzdělávání, práce, cestování, volný čas, sociálně patologické jevy, občan a společnost, mládež a EU)

Xindl X vystoupí v Hronově

Agentura Nejlepšíkoncerty.cz Vás srdečně zve na koncert Xindla X, který se uskuteční 8. dubna v sále Josefa Čapka v Hronově. Součástí programu je spousta doprovodných akcí na hronovském náměstí již od 16.00 hodin. Od 19.00 hodin vystoupí předkapela Masterpiece a od 20.30 hodin se návštěvníci můžou těšit na 90-ti minutový koncert Xindla X.

Xindl X nebude tentokrát na pódiu sám, ale i s jeho novou kapelou. Zazní jeho velké hity jako Dysgrafik, Anděl, Chemie nebo Láska v housce, který zazpívá se svou přítelkyní Olgou Lounovou.

Vstupenky jsou v předprodeji v informačních centrech za cenu 250 Kč.
Na koncert je udělána speciální akce „Udělej partu" - udělejte partu, kupte 10 ks vstupenek a užívejte si skvělé slevy. 50% slevu na bowling (až na 3 hodiny), 50% slevu do fitness centra, 50% slevu do solné jeskyňky a 25% slevu na masáže. Při koupi 10ks Vám vstupenky a poukazy na slevy budou zdarma dovezeny. Více informací na www.nejlepsikoncerty.cz.

Zdroj: Okolohradce.cz
ICM je spolufinancováno sdružením YMCA, Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy, Královéhradeckým krajem a Městem Hradec Králové

YMCA, MŠMT, Královéhradecký kraj, Město Hradec Králové

YMCA v ČR je držitelem titulu „NNO uznaná MŠMT pro práci s dětmi a mládeží“