Informační centrum pro mládež mladým lidem a pracovníkům s mládeží zdarma poskytuje informační a poradenské služby z oblastí týkajících se mladých lidí (vzdělávání, práce, cestování, volný čas, sociálně patologické jevy, občan a společnost, mládež a EU)

Studenti vystavují kulinářská díla, se kterými uspěli v Lucembursku

Výstavu kulinářských děl, které vytvořili studenti Střední školy gastronomie a služeb z Nové Paky, si mohou lidé v těchto dnech prohlédnout ve vestibulu budovy krajského úřadu v Regiocentru Nový pivovar. Jejich autoři za ně získali ocenění na prestižním klání kuchařů a cukrářů z celého světa v Lucembursku.

V rámci světové soutěže Culinary World Cup Luxembourg 2010 získala loni v listopadu studentka Jana Kolenská s exponátem "Zahrada" bronzovou medaili a Lucie Krausová s dílem "Český rok na vsi" dokonce medaili stříbrnou. V silně obsazené soutěži šlo o mimořádný úspěch. Více informací je možné najít na webových stránkách školy (http://www.ssgs.cz/clanky/uspechy-skoly/).

Zdroj: Královéhradecký kraj
ICM je spolufinancováno sdružením YMCA, Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy, Královéhradeckým krajem a Městem Hradec Králové

YMCA, MŠMT, Královéhradecký kraj, Město Hradec Králové

YMCA v ČR je držitelem titulu „NNO uznaná MŠMT pro práci s dětmi a mládeží“