Informační centrum pro mládež mladým lidem a pracovníkům s mládeží zdarma poskytuje informační a poradenské služby z oblastí týkajících se mladých lidí (vzdělávání, práce, cestování, volný čas, sociálně patologické jevy, občan a společnost, mládež a EU)

Rodinný závod O pohár primátora

O pohár primátora v závodě na cyklistických profitrenažérech se mohou utkat rodinné týmy v sobotu 19. března od 13 do 15 hodin na veletrhu INFOTOUR a CYKLOTURISTIKA v kongresovém centru Aldis. Měli jste už někdy chuť vyzkoušet si kolo, na kterém jezdí profesionálové? Hradecký cyklotým PSK Whirlpool-Author ve spolupráci s městem Hradec Králové zve na závod rodinných příslušníků na trenažérech „O pohár primátora HK“.

Rodinné týmy složené ze dvou generací (např. maminka se synem, dědeček s vnučkou, tatínek s babičkou…) se budou v limitu jedné minuty snažit najet co nejdelší vzdálenost, výsledkem dvojice pak bude součet vzdáleností obou členů. Vítězem se stane tým s nejdelší ujetou vzdáleností. Soutěžit se bude ve dvou kategoriích: dospělý a dítě do 12 let; dospělý a dítě nad 12 let. Vítězové i všichni účastníci závodu se mohou těšit na zajímavé ceny.

Zdroj: Město Hradec Králové
ICM je spolufinancováno sdružením YMCA, Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy, Královéhradeckým krajem a Městem Hradec Králové

YMCA, MŠMT, Královéhradecký kraj, Město Hradec Králové

YMCA v ČR je držitelem titulu „NNO uznaná MŠMT pro práci s dětmi a mládeží“