Informační centrum pro mládež mladým lidem a pracovníkům s mládeží zdarma poskytuje informační a poradenské služby z oblastí týkajících se mladých lidí (vzdělávání, práce, cestování, volný čas, sociálně patologické jevy, občan a společnost, mládež a EU)

Zdeněk Troška a Petr Vondráček v Polici nad Metují

Další talkshow projektu Náchodský SWING uvádí... 17. března vystoupí v Polici nad Metují Zdeněk Troška a Petr Vondráček.

Všechny přítomné pobaví 17. března moderátor Petr Vondráček s živelným režisérem Zdeňkem Troškou. Známý český umělec, jemuž trilogie Slunce, seno... zajistila zástup příznivců, ale také těch nejtvrdších kritiků, vás díky své vyřídilce seznámí s řadou zážitků z natáčení. Ze snímků, kolem kterých se bude točit řeč, jmenujme Botu jménem Melichar, O princezně Jasněnce a létajícím ševci, Slunce, seno..., Princeznu ze mlejna, Z pekla štěstí aj. Pro představu, video z pořadu ČT Všechnopárty. video: http://www.youtube.com/watch?v=jaVzh-GySvQ


Zdeňku Troškovi bude sekundovat moderátor oblíbeného pořadu Hádej, kdo jsem, ale také příležitostný herec (Rodinná pouta) a hudebník Petr Vondráček.
Vstupenky seženete v IC Náchod, Broumov, Česká Skalice, Hronov, Nové Město nad Metují, Police nad Metují a Červený Kostelec (zde také v Trafice DALI)

Zdroj: Okolohradce.cz
ICM je spolufinancováno sdružením YMCA, Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy, Královéhradeckým krajem a Městem Hradec Králové

YMCA, MŠMT, Královéhradecký kraj, Město Hradec Králové

YMCA v ČR je držitelem titulu „NNO uznaná MŠMT pro práci s dětmi a mládeží“