Informační centrum pro mládež mladým lidem a pracovníkům s mládeží zdarma poskytuje informační a poradenské služby z oblastí týkajících se mladých lidí (vzdělávání, práce, cestování, volný čas, sociálně patologické jevy, občan a společnost, mládež a EU)

Heaven in her arms a Aussitot Mort v La Putice

aponci Heaven in her arms imponují tím, že na co šáhnou, to dokážou udělat s maximálním nasazením, precizností a s neuvěřitelným šmrncem. Tak i nebe v rukách tamtej holky. Přitvrďte 1000 Travels of Jawaharlal a zchaotičte Envy. Vše ohulte a šňupněte wasabi. Tak jako dnes, včera, obvykle. Pak teprv pochopíte, že to správný haiku se v Tokyu píše žiletkou na zápěstí a strunou kolem krku. Pět, sedum pět slabik, sere pes. Technická: na turné prezentují nový album Paraselene, vydané na Sonzai records, v Evropě na Denovali.

http://www.myspace.com/heaveninherarmsjapan

Co se týče Aussitot Mort, nerad bych nosil dříví do lesa, nejsou u nás poprvé, jejich členy známe všichni snad už i osobně z Amanda Woodward, Karysun nebo Apollo Program. I moje maminka na otázku co miluje na Francii by odpověděla: sýry, víno, emo - nebo naopak! Mikuláš i ježíšek budou dávno pohozeni za hřbitovní zdí. Na novým i-podu tyhle kapely máme roztočený tak, že se sluchátka tavěj, takže přijdeme, a budeme poctivě trénovat na silvestrovský upálení se nelegálníma rachejtlema. Technická: vydávaj na Level Plane. (m11)

http://www.myspace.com/aussitotmort

Vstupenky na tuto akci, která se uskuteční 30. 12. je možné zamluvit na www.marre-sub.cz

Zdroj: Okolohradce.cz
ICM je spolufinancováno sdružením YMCA, Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy, Královéhradeckým krajem a Městem Hradec Králové

YMCA, MŠMT, Královéhradecký kraj, Město Hradec Králové

YMCA v ČR je držitelem titulu „NNO uznaná MŠMT pro práci s dětmi a mládeží“