Informační centrum pro mládež mladým lidem a pracovníkům s mládeží zdarma poskytuje informační a poradenské služby z oblastí týkajících se mladých lidí (vzdělávání, práce, cestování, volný čas, sociálně patologické jevy, občan a společnost, mládež a EU)

14. ročník rockové soutěže Rock Nymburk byl vyhlášen

Na vyhledávací rockové soutěže mají mnohé kapely zcela odlišné názory. Přesto většina začínajících skupin alespoň jednou své štěstí v nějaké té soutěži zkusí. Co to zkusit s Rock Nymburk 2011?

Tato soutěž není sice nijak velká, pořadatelé nemají za zády velkého sponzora, ale může se pochlubit několika významnými pozitivy. Za prvé patří u nás k jedněm z nejstarších takto orientovaných počinů (společně s Broumovskou kytarou a Rock Dobříš). Za další - pořadatelé věnují soutěži téměř veškerý volný čas a dělají to dobře. Kvalita je tu na prvním místě. Ostatně, mnohé z kapel, které prošly sítem poroty a některý z minulých ročníků vyhrály, dnes úspěšně brázdí česká klubová pódia. Pravděpodobně už jste slyšeli něco o kapelách Five o´clock Tea, Votchi či Divokej Bill....

V roce 2011 se uskuteční již 14. finálový večer (v místním nymburském kulturním domě bývá pravidelně "našlapáno"). Ovšem kapely mohou své demosnímky posílat už dnes. Soutěž je určena pro rockové skupiny, v tom nejširším slova smyslu.

Účastníci soutěže nesmí mít na svém kontě více než jedno CD, vydané u oficiálního vydavatele. Výběr probíhá na základě zaslaných nahrávek (mininálně 3 skladby), přičemž soutěžního večera se zúčastní šest finalistů, vybraných odbornou porotou. Hlavní cenou soutěže je přímá účast na velkém festivalu a nahrání demosnímku v profesionálním studiu.

Uzávěrka je 28. února 2011.

MěKS Nymburk
Rock Nymburk
Palackého třída 449
288 02 Nymburk

Vce informací naleznete na stránkách www.rocknymburk.wz.cz

Zdroj: Okolohradce.cz
ICM je spolufinancováno sdružením YMCA, Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy, Královéhradeckým krajem a Městem Hradec Králové

YMCA, MŠMT, Královéhradecký kraj, Město Hradec Králové

YMCA v ČR je držitelem titulu „NNO uznaná MŠMT pro práci s dětmi a mládeží“